William Malucu

 

24 werken in de collectie

 

William Malucu woont, werkt en is geboren in Rio de Janeiro in Brazilië. Opgroeiend in de bruisende metropool raakt de jonge Malucu geïnspireerd door de vele vormen van straatkunst die hij er tegenkomt en begint hij al op 15-jarige leeftijd met schilderen! Drie jaar later volgt hij bij de bekende Braziliaanse kunstenaar Luiz Ernesto schilderlessen en weet hij zich te bekwamen in het gebruik van verschillende technieken en materialen.

 

Expressie in kleur, structuren en vormen nodigt u uit in de kleurrijke en creatieve wereld van William Malucu. Door het vermogen om deze elementen te combineren met emotie maakt dat William werkt vanuit het hart.

 

In 2000 wint de kunstenaar de eerste prijs “Salon de Paisagem” tijdens de prestigieuze Kunstbeurs “Rio de Janeiro Artsociety”. Na het winnen van deze prijs kan de kunstenaar zich verheugen in een toenemende belangstelling van het internationale publiek. Inmiddels wordt William Malucu vertegenwoordigd door galeries in Brazilië, Nederland, Engeland, Duitsland, België en Scandinavië!