Kunstuitleen voor bedrijven

 Kunst verhoogt de sfeer op werkplekken en in vergaderruimtes. Kunst huren is de perfecte manier om uit te proberen wat kunst doet voor uw bedrijf.

Meer info

Kunst Advies

Wilt u een inspirerende omgeving creëren voor uw medewerkers en u profileren naar uw relaties? Wij adviseren u graag.

Meer info

Relatiegeschenken & Kunst cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau voor een zaken relatie? U vindt voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse een mogelijkheid.

Meer info

Kunst Advies

Wilt u een inspirerende omgeving creëren voor uw medewerkers en u profileren naar uw relaties? Verfraai uw gebouw dan met kunst en versterk uw bedrijfsimago.

Galerie Meander vormt een schakel tussen kunst en bedrijfsleven en begeleidt u bij de opbouw van uw eigen kunstcollectie. De galerie adviseert graag hoe uw bedrijf een inspiratiebron voor uw medewerkers kan zijn.

Het samenstellen en opbouwen van een kunstcollectie in uw bedrijf is niet eenvoudig. Galerie Meander heeft ruim 28 jaar ervaring en is hiervoor de ideale partner.

Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. In een oriënterend gesprek krijgt u een beeld van onze kunstcollectie en wij een beeld van uw wensen en verwachtingen. Geheel vrijblijvend brengen wij vervolgens op maat gemaakt advies uit. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen.

Maak een vrijblijvende afspraak

De galerie beschikt over een ruime voorraad aan kunstwerken in diverse prijsklassen. Bekijk hier de kunstenaars in onze collectie.

Relatiegeschenken en Kunst Cadeaus

De galerie beschikt over een ruime aanbod van relatiegeschenken en kunst cadeaus.

Het ontvangen van een kunstwerk als relatiegeschenk wordt vaak als zeer bijzonder ervaren. Het is een blijvende en smaakvolle herinnering aan uw bedrijf.

Galerie Meander biedt voor iedere gelegenheid – een afscheid, jubileum of relatiegeschenk – een persoonlijk kunstcadeau. Denk aan een bronzen beeldje, een schilderij, een glasobject of een keramisch kunstwerk.

Het is soms best moeilijk om voor een ander een keuze te maken. In zo’n geval is een kunstcadeaubon een goed alternatief. Kunstcadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag leverbaar en zijn onbeperkt geldig.

De kunstcadeaubonnen kunnen verzilverd worden voor zowel een abonnement voor de kunstuitleen als voor het kopen van kunst.

Maak een afspraak of kom ons bezoeken

Kunstuitleen voor bedrijven 

Kunst geeft uw organisatie uitstraling en sfeer. Kunst valt direct op en draagt bij aan de waardering van uw bedrijf. Op werkplekken, in vergaderruimtes, in gangen of bij de entree verhogen kunstwerken de werksfeer en geven uw bedrijf vaak net even een chiquere uitstraling.

Kunst op de werkplek heeft bovendien een positieve invloed: medewerkers zijn trots op hun bijzondere werkomgeving en in een goede werkomgeving nemen motivatie en energie toe.

Galerie Meander biedt u de mogelijkheid uw bedrijf met kunst te verrijken d.m.v. kunst huren of kunst kopen. Wilt u eerst uitproberen wat kunst op de werkplek voor uw bedrijf kan betekenen? Dan adviseren wij u te starten met het huren van kunst.

Als u vervolgens geen afstand meer wilt doen van bepaalde kunstwerken, dan kunt u deze op ieder moment aankopen.

Inmiddels laten velen bedrijven verspreid door heel Nederland zich naar tevredenheid door de galerie adviseren. Meer weten? Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u op bezoek.

 • Kunst huren in heel Nederland

 • Volledige bezorging en inrichting inbegrepen

 • Flexibele en betaalbare huur voorwaarden

 • Keus uit twee huur types:
  1. alleen huur
  2. huur & spaar

Neem contact op

Voorbeelden huur type:

Huur & Spaar Abonnement

30,-per maand
 • U leent ongelimiteerd aantal kunstwerken tot een totale waarde van € 2000,- (u kunt meerdere abonnementen afsluiten)
 • Huur Abonnement

  1,2%per maand - van de totale waarde
  • U leent ongelimiteerd aantal kunstwerken tot de totale waarde die u wenst
 • Kunstenaars in onze collectie

  Wij zorgen al 28 jaar voor een divers en uitgebreid aanbod voor onze bezoekers.

  Bekijk onze kunstenaars

  kunstenaars_moderne_kunst_in_kunstuitleen