Project omschrijving

Dame in bloemenveld
Gemengde techniek op linnen
90×140 cm
€ 1.750,-

Drie vrouwen
Gemengde techniek op linnen
120×120 cm
verkocht

Portret in zwart
Gemengde techniek op linnen
50×50 cm
verkocht

Portret
Gemengde techniek op linnen
60×60 cm
€ 525,-

Jurk blauw
Gemengde techniek op linnen
40×120 cm
€ 1.250,-

Vaas met bloemen
Gemengde techniek op linnen
60×80 cm
€ 750,-

Julia Ninio

Aantal kunstwerken in collectie : 8

Alle prijzen zijn inclusief lijst

Julia Ninio woont en werkt in Buenos Aires, Argentinie. Met een avontuurlijke inborst en een onbegrensde ontdekkingsdrang, heeft de Argentijnse door heel Latijns Amerika gereisd om zich uiteindelijk te vestigen in Brazilië. In dit magische land is ze gestart met het ontwikkelen van technieken waarbij ze gebruik maakt van natuurlijke kleurstoffen die ze zelf verzamelt.

Julia is altijd geïnteresseerd geweest in de delicate en mysterieuze wijzen van de vrouwelijke ziel. Als modeontwerpster kon ze reeds mensen aankleden met elementen uit haar dromen. In haar werk onthult een vrouw die op een bank ligt een nieuwe dimensie in het tafereel. De kijker ontdekt in zo’n scène een warm, uitnodigend en sensueel moment. Ondanks het feit dat hun gezichten een soort enigmatische glans hebben, hoeft de kijker zich niet vervreemd te voelen.

Julia’s vrouwen zijn genereus en ze willen graag gezien worden. Bloemen, kant en jurken die speels bewegen en dansen, dragen een sensuele en delicate geur uit in de ruimte om hen heen. Een geur van vreugde en blijdschap die eenieder het gevoel geeft dat het geen toeval is dat de naam van de vrouw die dit universum heeft gecreëerd Julia Alegria (blijdschap) Ninio is.

Meer weten of ons bezoeken?

Contact & Adres