Project omschrijving

Landschap  1
Aquarel
90×70 cm
€ 650,-

Stilleven met rabarber (2 luik)
Aquarel
70×90 cm
€ 550,-

Stilleven met fruit (2 luik)
Aquarel
70×90 cm
€ 650,-

 Landschap 3
Aquarel
90×70 cm
€ 650,-

Leeuw
Olieverf op masoniet
80×100 cm
€ 1.250,-

Tijger
Olieverf op masoniet
80×100 cm
€ 1.250,-

Pieter Man in ‘t Veld

Aantal kunstwerken in collectie : 20

Alle prijzen zijn inclusief lijst

Pieter Man in ‘t Veld heeft zich in de loop der jaren bekwaamd in tekenen – schilderen – en grafische technieken. Tijdens zijn studie aan de Academie voor Beeldende Kunst te Rotterdam en de periode daarna is zijn belangstelling voor de natuur en de daarin voorkomende elementen gegroeid.

De thema’s die kiest zijn zeer divers: van dieren in popartstijl en geabstraheerde landschappen tot kleurrijke stillevens. De uitstraling van de mens, dier en landschap inspireren hem tot het maken van vele werken, die op een eigen ontwikkelde techniek op het platte vlak worden geplaatst.

De ontwikkeling binnen de stijl van werken staat daarbij niet stil. Altijd probeert hij het gekozen onderwerp een extra dimensie te geven en de beleving voor de ander aangenaam en boeiend te maken.

Ook de abstracte schilderijen bevatten veel elementen die in de natuur onuitputtelijk voorkomen en in kleur en vorm hun eigen verhaal en spanning oproepen. Op deze wijze probeert hij zijn medemens te laten genieten van de, gelukkig, nog vele mooie dingen die een ieder op zijn of haar manier op deze wereld ervaart.

Pieter is gespecialiseerd in olieverf, materieschilderijen en aquarel, een techniek die hij zelf ook wel omschrijft als ‘het gevecht tussen pigment en water’.

Meer weten of ons bezoeken?

Contact & Adres